Carolinan Teräväinen onnistui alivoimalla

20.01.2023 07:39

Kyllä se Teuvo Teräväisenkin maila puhuu.©AOP

Teuvo Teräväinen teki Carolinalle alivoimamaalin ottelussa Minnesota Wildia vastaan torstaina. Carolina voitti kotonaan 5-2. Teräväisen osuma vei Carolinan 3-1-johtoasemaan. Maalia olivat syöttämässä Jalen Chatfield ja Jesper Fast. Se oli myös ottelun ainoa suomalaisteho.

Max Pacioretty loukkaantui ottelussa tilanteessa, jossa ei ollut kontaktia. Pelaaja kävi akillesjänteen leikkauksessa kesällä ja nyt kipeytynyt jalka näytti olevan sama. Pacioretty joutuu tutkimuksiin.

”Toivottavasti se ei ollut niin paha, kuin miltä näytti. Mutta en ole turhan optimistinen juuri nyt”, huolestunut päävalmentaja Rod Brind’Amour totesi pelin jälkeen.

Ihan parasta Teräväistä tästä.

Columbus Blue Jacketsin Patrik Laine syötti Nick Blankenburgin 3-0 maalin ensimmäisessä erässä kotiottelussa Anaheim Ducksia vastaan. Columbus kuitenkin hävisi ottelun 3-5.

Philadelphia Flyers teki vai yhden maalin Chicago Blackhawksia vastaan. Morgan Frost osui ensimmäisessä erässä ja Rasmus Ristolainen oli maalin kakkossyöttäjä. Flyers hävisi kuitenkin vieraissa maalein 1-4. Chicagon maalivahti Peter Mrazek teki 37 torjuntaa.

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen sai nimensä ottelun kolmostähdeksi, kun Buffalo Sabres voitti kotonaan NY Islandersin jatkoajalla maalein 3-2. Luukkonen teki ottelussa 24 torjuntaa. Ottelun alussa jäädytettiin juhlallisuuksin ikonisen Sabers-vahti Ryan Millerin pelinumero 30.

Nashville Predatorsin Juuse Saros torjui 28 kertaa, mutta Predators hävisi St. Louis Bluesille vieraissa maalein 5-2. Mikael Granlund pelasi vain reilut 12 minuuttia. Tehopinnoja ei ehtinyt kertyä.

Edmonton Oilers voitti kotonaan Tampa Bayn 5-3. Jesse Puljujärvi käännähti jäällä vain noin seitsemän minuutin verran. Ei tehoja. Zach Hyman teki Oilersille kuitenkin kaksi maalia.