TILANNEHUONE

Chelsea keskittynyt harjoituksiin tällä viikolla

22.09.2023 18:42

Chelsea keskittynyt harjoituksiin tällä viikolla

Mauricio Pochettino haluaa enemmän maaleja.©AOP

Valioliiga

Viime kauden surkea lopputulos varmisti, ettei Chelsea ei pelaa Mestarien liigaa tällä kaudella. Chelsea oli Valioliigassa kevätkauden päättyessä vasta 12:s.

Joukkueen uusi manageri Mauricio Pochettino sanoo, että tämän viikon Euro-pelien aikana Chelsean leirissä on päästy hiomaan omaa peliä. Chelsea on tähän mennessä voittanut kaudella vain yhden ottelun ja sijoitus liigassa on vasta 14:s.

Sunnuntaina Chelsea saa Aston Villan vieraakseen The Bridgelle.

”Olosuhteet ovat antaneet meille nyt aikaa tehdä työtä harjoituksissa ja meillä onkin ollut erittäin hyvä viikko. Pelaajat ovat myös päässeet palautumaan maajoukkueotteluistaan”, Pochettino sanoi viikonlopun ottelun lehdistötilaisuudessa.

”Kannattajille tilanne on varmasti ollut raskas, koska he ovat tottuneet tämän joukkueen pelaavan Euroopassa, mutta nyt täytyy vain ottaa etu irti tästä tilanteesta.”

Tilanne Valioliigan kentillä ei vielä hermostuta manageria. Ratkaisevat maalit kuitenkin loistavat poissaolollaan.

”Itse en ole turhautunut, koska mielestäni joukkue pelaa ihan hyvin ja moni avainpelaaja on ollut poissa. Sikäli olen pettynyt, että moni meitä heikompi joukkue tekee meitä enemmän maaleja. Se on myös syy, miksi joukkueessa on pahaa mieltä. Pelaajat ansaitsevat enemmän.”

Valioliigaa: Chelsea – Aston Villa sunnuntaina kello 16.