TILANNEHUONE

Chelsea saamassa Felixin taas kentälle

11.02.2023 09:40

Chelsea saamassa Felixin taas kentälle

Joao Felixillä on edessä uusi alku Chelseassa.©AOP

Valioliiga

Valioliigan Chelsea on saamassa takaisin kokoonpanoonsa jälleen lainapelaaja Joao Felixin. 23-vuotiaan pelaajan surullisenkuuluisa Chelsea-debyytti tammikuun 12. päivä päättyi punaiseen korttiin ottelussa Fulhamia vastaan. Nyt hän on taas käytettävissä. Chelsean manageri Graham Potter on yhä innoissaan pelaajasta.

”Kaikki näkivät mikä mahtava vaikutus hänellä oli niinä 60 minuuttina ennen sitä punaista. Hänen pelaamisensa laadun ymmärtää, kun näkee häntä joka päivä. Hän pystyy tuomaan meille jotain, mitä tarvitsemme, mutta meidän täytyy ensin auttaa häntä pääsemään mukaan joukkueeseen ja ymmärtämään tekemisiämme. Kaikki merkit ovat kuitenkin hyvin positiivisia”, Potter hehkutti ottelun lehdistötilaisuudessa.

Chelsealla on sairaslistaa, mutta lasaretista kuuluu myös hyviä uutisia.

Wesley Fofana on harjoitellut jo joukkueen kanssa ja samoin Denis Zakaria. Raheem Sterlingin kanssa tuli pikku takapakki, kun hän sai kolhun harjoituksissa polveensa. Sitä seurataan, mutta hän ei ole varma pelaaja lauantaina. Mateo Kovacic on myös ollut joukkueen mukana harjoituksissa, mutta hän ei ole vielä pelikunnossa. Vaihtoehtoja kentälle kuitenkin löytyy.”

Chelsean menestysunelmat ovat sulamassa, koska se on Valioliigassa vasta yhdeksäntenä. Manageri Potterille on povattu potkuja jo jonkin aikaa.

”Chelsean tilanne on juuri nyt monimutkainen, mutta itse olen yhä innoissani tästä työstä”, Potter vakuuttaa.

Valioliiga: West Ham United – Chelsea lauantaina kello 14.30.