TILANNEHUONE

Chelsealla pieni takapakki ennen suurta ottelua

14.01.2022 15:56

Chelsealla pieni takapakki ennen suurta ottelua

Kenedy saattaa pelata jo lauantaina.@AOP

Valioliiga

Manchester City ja Chelsea kohtaavat Valioliigan kärkikamppailussa lauantai-iltapäivänä. Chelsealla on menestyspaineita, se on sarjakärki Cityä kymmenen pinnaa jäljessä. Ottelun aattona lontoolaisille iski taas pieni takapakki. Chelsean manageri Thomas Tuchel joutui jälleen ilmoittamaan uudesta koronapositiivisesta joukkueessa. Andreas Christiansen on poissa kokoonpanosta lauantaina, samoin kuin tietysti Trevor Chalobah, Reece James ja Ben Chillwell.

”Haluan selkeästi sanoa, että olen täydellisen tyytyväinen niihin pelaajiin, jotka matkaa otteluun kanssamme ja ovat kentällä lauantaina. Heihin luotamme. Teemme suunnitelman ja painamme, autamme ja tuemme sitä parhaalla tavalla, mutta joukkue on erilainen kuin mitä se olisi, jos kaikki olisivat mukana. Se vain yksinkertaisesti on niin”, Tuchel toteaa ottelun nettitiedotustilaisuudessa.

Chelsea on kuitenkin kotiuttanut Lontooseen Brasiliassa lainalla olleen Kenedyn, 25. Hän harjoitteli joukkueen mukana perjantaina. Hänestä Tuchel on kaavaillut pitkään sivussa olevan Chillwellin korvaajaa.

”Ei voi sanoa, että Kenedy olisi ratkaisu siihen, mutta hän voi olla. Tämä on hänelle suuri mahdollisuus jättää merkkinsä tähän seuraan ja joukkueeseen”, Tuchel muotoilee.

Koronan kanssa Chelsea ei ole yksin. Cityn Pep Guardiola ilmoitti perjantaina iltapäivällä, että myös sen joukkueessa on koronapositiivisia. Toisilla pelaajilla jopa toiseen kertaan.

Valioliiga: Manchester City – Chelsea lauantaina 15.1. klo 14.30

Lue myös: Chelsealla on vielä yksi luoti mestaruuslippaassa, mutta sen on lauantaina pakko osua