TILANNEHUONE

Chelsealla tunkua kentälle – haasteena taas Fulham

03.02.2023 09:15

Chelsealla tunkua kentälle – haasteena taas Fulham

Kaikki haluavat Enzon heti kentälle.©AOP

Valioliiga

Chelsea kohtaa Valioliigan ottelussa jälleen naapuri Fulhamin perjantaina – nyt kotona The Bridgellä. Sinisten kannattajapiireissä odotellaan innokkaasti, ketkä seuran tammikuun superhankinnoista ovat kentällä esiintymässä. Manageri Graham Potter ei suostunut lupaamaan mitään.

Potter tutustui ennätyshankinta Enzo Fernandeziin pian siirron varmistuttua, mutta keskustelu pelaajan kanssa oli haasteellista.

”Katsotaan vielä onko hän joukkueessa. Yhä pitää saada tehtyä paperitöitä. Olemme tavanneet. Espanjani ei ole kovin hyvää, eikä hänen englantinsakaan, joten tarvitsimme tulkkia. Mutta kyllä homma etenee. Hän on vakuuttava. Odotan innoissani hänen kanssaan työskentelyä”, Potter muotoili.

Iso puheenaihe lehdistötilaisuudessa oli myös Hakim Ziyechin mönkään mennyt lainasiirto PSG:hen.

”Hän on takaisin tässä maassa ja on ollut mukana harjoituksissa. Näitä juttuja tapahtuu. Ei tämä ole ensimmäinen, eikä viimeinen kerta.”

”Hän on ammattipelaaja ja ymmärtää tilanteen. Hän on nyt sitoutunut meihin ja on käytettävissä joukkueessa perjantain pelissä. Hän on meille tärkeä pelaaja loppukaudella”, Potter lupaa.

Chelsea vieraili Fulhamin Craven Cottagella 12. tammikuuta ja kotijoukkue voitti kohtaamisen 2-1. Se oli juuri se ottelu, jossa Chelsea-debyyttiään pelannut lainapelaaja Joao Felix sai punaisen kortin.

”Odotamme tätä ottelua, mutta se tappio on kyllä vielä muistissa. Se oli meiltä oikea pohjanoteeraus. Joao Felixin menettäminen tunnin kohdalla summasi koko ottelun. Sen ottelun tappio ei ole mikään kiva muisto.”

Chelsealla on ollut paljon loukkaantumisia, mutta myös tervehtymisiä on tapahtunut. Tunkua perjantain kokoonpanoon on riittämiin.

Ben Chilwell, Reece James, Raheem Sterling ja Ruben Loftus-Cheek ovat takaisin ja käytettävissä, mutta eivät vielä täyden 90 minuutin kunnossa. Olemme silti vielä ilman Denis Zakariaa, Christian Pulisicia, Mateo Kovacicia, N’Golo Kanteeta ja Armando Brojaa”, manageri luetteli.

Valioliiga: Chelsea – Fulham perjantaina kello 22.

Äijä heitetty heti videolle…