TILANNEHUONE

Chelsean Abramovitšilta tunteikas someviesti

02.03.2022 20:50

Chelsean Abramovitšilta tunteikas someviesti

Roman Abramovitš luopuu Chelseasta.@AOP

Valioliiga

Valioliigan Chelsean omistaja Roman Abramovitš julkaisi seuran somekanavissa keskiviikkona tunteikkaan viestin, jolla hän haluaa selventää seuran tilannetta. Abramovitš kertoo, että Chelsea on nyt myynnissä ja että myyntipäätös, varsinkin tällaisissa olosuhteissa, on ollut hänelle todella vaikea, mutta hän näkee sen olevan seuran parhaaksi. Myyntiä ei tulla tekemään hätiköiden.

”Tämä ei ole ikinä ollut minulle bisnestä, saati rahaa. Kyse on ollut intohimosta peliä ja tätä seuraa kohtaan”, Abramovitš vakuuttaa.

Seuraomistaja sanoo, että hän on pyytänyt perustettavaksi hyväntekeväisyyssäätiön, jonne myynnin nettotuotot siirretään. Säätiö toimii Ukrainan uhrien hyväksi. Se tarjoaa varoja uhrien kriittiseen tarpeeseen, sekä tukea pidemmällä aikavälillä jälleenrakentamiseen.

Abramovitš toivoo, että pääsisi vielä käymään Stamford Bridgellä sanomassa näkemiin kaikille henkilökohtaisesti. Abramovitš muistuttaa, että seuran omistaminen on ollut hänelle uskomaton etuoikeus ja hän on erittäin ylpeä seuran saavutuksista. Chelsea on, ja tulee kuulemma aina olemaan, hänen sydämessään.