TILANNEHUONE

Chelsean uudella luotsilla vain yksi tavoite

08.07.2023 06:13

Chelsean uudella luotsilla vain yksi tavoite

Mauricio Pochettino tekee paluun Lontooseen.©AOOP

Valioliiga

Mauricio Pochettino, 51, on ottanut ohjat Chelseassa. Uskoa menestykseen uudelta managerilta ei puutu. Hän sanoo, että ainoa tavoite on voitto.

”Tavoitteeni on voittaa”, Pochettino sanoo seuran haastattelussa.

”Chelsean kaltaisessa seurassa, ei voi puhua hyvästä työstä tai vain hyvästä pelaamisesta. Voin tietysti tehdä hyvää työtä, pelata hyvin meidän tyylillämme ja kulttuurillamme, mutta tarkoitus on voittaa. Jos Chelsean kaltaisessa seurassa ei voita, joutuu aivan varmasti kärsimään.”

Viime kaudella Chelsea jäi megamiehistöllään Valioliigassa sijalle 12. Se oli lamaannuttava pettymys myös seuran kannattajille.

”Meidän on työskenneltävä kovasti ja siirrettävä energiaa myös faneillemme, jotka voivat sitten auttaa meitä voittamaan otteluita.”

”On tärkeää, että luomme yhteenkuuluvuuden tunnetta, koska kilpailu Valioliigassa on todella kovaa. Monet joukkueet haluavat samaa kuin me.”

”Meidän on myös uskottava, että voimme saada aikaan hyviä asioita. Se tulee olemaan vaikeaa, mutta meidän on uskottava, että pystymme kilpailemaan sellaisen joukkueen kanssa kuin Manchester City.”