Chelsean Palmerilla neljän maalin ilta

16.04.2024 06:10

Valioliiga

Chelsean tähtipelaaja Cole Palmer, 21, jatkaa maalitykitystään. Maanantain Valioliigan ottelussa Evertonia vastaan Palmer teki hattutempun ensimmäisellä puoliajalla ja vielä ensimmäisen puolentunnin aikana. Hän iski pallon maaliin ottelun 13. minuutilla, sekä 18. ja 29. minuuteilla.

Palmer on onnistunut hattutempussa aiemmin kaudella myös Manchester Unitedia vastaan.

Maanantaina hän teki vielä neljännen maalin rangaistuslaukauksesta 64. minuutilla ja meni sitten tyytyväisenä vaihtoon 80. minuutilla. Hän johtaa Valioliigan maalitilastoa nyt Manchester cityn Erling Haalandin kanssa. Molemmilla on koossa 20 osumaa.

Chelsea voitti Evertonin peräti 6–0 (4–0). Joukkueen kahdesta muusta maalista vastasivat Nicolas Jackson 44. minuutilla  ja uransa ensimmäisen liigamaalin 90. minuutilla viimeistellyt puolustaja Alfie Gilchrist.

Chelsea on Valioliigassa yhä yhdeksäntenä. Sillä on päällä kuitenkin kahdeksan ottelun voittoputki. Paikka ensi kauden Euroopan peleissä on kolmen pinnan päässä. Otteluita on jäljellä seitsemän.