TILANNEHUONE

Chelsean Potter tarvitsee jo taikasauvaa

11.11.2022 19:59

Chelsean Potter tarvitsee jo taikasauvaa

Graham Potter on saanut kylmää vettä niskaan tulospuolella viime aikoina.©AOP

Valioliiga

Newcastle United on purjehtinut Tottenhamin, Chelsean, Manchester Unitedin ja Brightonin ohi Valioliigan kolmannelle sijalle. Joukkue on viidestä viimeisestä ottelustaan voittanut neljä. Lauantaina vastassa on Graham Potterin luotsaama Chelsea, joka on luisussa. Viidestä viimeisestä Valioliigan pelistä on tullut yksi voitto, kaksi tasuria ja viimeksi kaksi tappiota. Potterin on aika heilauttaa taikasauvaansa.

”Ei ole helppoa löytää yksinkertaista ratkaisua”, Potter totesi Valioliigan lehdistötilaisuudessa.

”Olemme olleet pelien kanssa kuin pesukoneessa ja meidän olisi löydettävä aikaa myös pelien läpikäymiseen. Olemme antaneet hyviäkin esityksiä, mutta sitten menetimme myös Reece Jamesin kokoonpanosta ja hän on avainpelaajamme”, Potter jatkaa.

Potter huomauttaa, että ottelusumassa tasapainon löytäminen on ollut haasteellista. Pelaajia ei voi peluuttaa loputtomasti.

”Tässä on löydettävä tasapaino Mestarien liigan ja Valioliigan kuormituksesta toipumiseen, sekä vammojen ennaltaehkäisyyn. Rotaatio on viime kädessä vakauden vihollinen, mutta se on nyt välttämätöntä.”

Vaikka otteluita on MM-kisojen alla ollut paljon, manageri uskoo, että aina voi parantaa. MM-tauolle olisikin varmasti kiva jäädä voittavana joukkueena.

”Uskon, että voimme pärjätä paremmin ja fokus onkin nyt siinä. Tämä on prosessi, jossa haluamme olla niskan päällä.”

Valioliigaa: Newcastle – Chelsea lauantaina 12. marraskuuta kello 19.30.