TILANNEHUONE

Chelsean Potterille lähetetty uhkaavia viestejä

25.02.2023 12:58

Chelsean Potterille lähetetty uhkaavia viestejä

Graham Potter on saanut häiritseviä sähköposteja.©AOP

Valioliiga

Valioliigan Chelsean manageri Graham Potter on kertonut lehdistölle, että hän on saanut seuran faneilta sähköpostilla nimettömiä viestejä, joissa on toivottu, että hän ja hänen perheensä olisi kuollut. Potter on todennut, että käy nyt läpi henkisesti todella vaikeaa aikaa.

”Olen vastaanottanut erittäin ikäviä viestejä, jossa minun ja perheeni toivotaan olevan kuollut. Sellaisia ei ole kivaa saada”, Potter kertoi BBC:llä.

Chelsean kausi on ollut synkkä. Joukkue on Valioliigassa sijalla kymmenen ja se on Potterin aikana voittanut vain yhdeksän 25 ottelustaan.

”Tällaisilla tuloksilla hyväksyy myös kritiikkiä. Sekään ei silti ole helppoa. Nyt perhe-elämäni ja mielenterveyteni kärsivät. Tämä vaikuttaa myös persoonaani”, Potter tilitti.

Potter antaa myös ymmärrystä.

”Mutta koko maailmassa tilanne on nyt todella rankka. Meillä on energiakriisiä ja elinkustannuskriisiä. Ihmiset lakkoilevat vähän väliä. Kukaan ei tässä tilanteessa halua kuulla vanhasta, heikosta Valioliigan managerista.”

Potter on saanut tsemppejä monilta seurajoukkuepomoilta ja managereilta kauden aikana. Hänet tunnustetaan prosessivalmentajaksi, myös Chelsean seurajohto on antanut hänelle vielä työrauhaa.

Vielä ei ole tiedotettu, tutkiiko myös poliisi Potterin saamia sähköposteja. Chelsea on hiljainen Potterin ulostulosta, vaikka on ilmoittanut tarjoavansa managerilleen kaiken tarvittavan avun tilanteessa.

Chelsea vierailee sunnuntaina Tottenham Hotspurin luona Valioliigan ottelussa kello 15.30.