TILANNEHUONE

Chelseassa lototaan pelaajat kentälle – vastassa Brentford

22.12.2021 11:06

Chelseassa lototaan pelaajat kentälle – vastassa Brentford

Thomas Tuchel joutuu kovasti pohtimaan ketä peluuttaa joulupeleissä.@AOP

Valioliiga

Lontoolainen Chelsea kohtaa Englannnin liigacupissa keskiviikkona Brentfordin, sunnuntaina Chelsealla on vastassa Valioliigan kierroksella Aston Villa ja keskiviikkona Brighton. Joukkueen manageri Thomas Tuchel pohti tiistain lehditötilaisuudessa englantilaismedioiden kanssa sitä, olisiko koronatauko Valioliigassa ollut hyvä asia vai ei? Lopulta hän huomautti, ettei ratkaisu ole helppo ja nyt mennään joka tapauksessa Valioliigan maanantaisten päätösten mukaan. Tuchel on silti moneen otteeseen huomauttanut, että pelaajien terveyttä pitäisi ajatella ensin. Chelsealla on monta avauksen pelaajaa koronan vuoksi sivussa.

”On monia seuroja jotka kärsivät tästä. Me kärsimme paljon juuri nyt, joten lyhyt tauko voisi olla paikallaan, mutta minulla ei todellakaan ole ratkaisua tähän tilanteeseen, tai edes selkeää mielipidettä, mikä oikein olisi hyvä kaikille”, Tuchel totesi BBC:lle.

Tuchelilla on ollut haasteita miettiä kokoonpanojaan viime aikoina. Eteenpäin mennään ottelu ottelulta. Tuchel muistutti, että koronan kanssa jokaisen ottelun kokoonpano on lähes lottoamista. Ainakin Timo Werner, Romelu Lukaku, Kai Havertz, Ruben Loftus-Cheek ja Callum Hudson-Odoi ovat yhä koronaeristyksissä. N’Golo Kante ei ole käytettävissä Brentfordia vastaan, koska hän on käytännössä vielä toipilas, vaikka pelasikin jo Wolverhamptonia vastaan. Keskiviikon ottelussa kentällä voi taas olla uusia kasvoja, kuten esimerkiksi Xavier Mbuyamba.

EFL Cup: Brentford – Chelsea kello 21.45