TILANNEHUONE

Chelseassa luotetaan nuorten näyttöhaluihin

13.08.2023 11:12

Valioliiga

Chelsean viime kausi oli surkea. Joukkue jäi Valioliigassa vasta sijalle 12, eikä se ole voittanut kotonaan kahdeksaan otteluun. Kammokauden jälkeen Chelsea on jälleen muuttunut ja manageri vaihtunut. Managerin tehtävän kesällä vastaanottanut Mauricio Pochettino sanoi kauden avausottelun lehdistötilaisuudessa, että luottaa nuorten pelaajiensa näyttöhaluun.

”Tietysti joskus voi tapahtua sellaista, kuin täällä tapahtui. Tilanne on ollut vaikea täällä oleville ihmisille, faneille ja pelaajille. Muutos on ollut iso ja ihmiset tarvitsevat aikaa.”

”Minulle tämä on myös sellaista työtä, jossa täytyy luoda toisenlaiset olosuhteet ihmisille, jotta he voivat jälleen luottaa tähän seuraan – ja samalla yritetään pelata hyvää jalkapalloa kannattajille. Tämä on viihdettä, joten tottakai he tulevat tänne näkemään kunnon esityksen joukkueeltaan, ja kunnon tuloksen.”

”Vain tulokset lopulta kertovat olemmeko me heikompia vai vahvempia kuin viime kaudella. Meillä on pelaajia, jolla on  kokemusta Valioliigasta. Meillä on myös laadukkaita nuoria jätkiä, jotka pystyvät näyttämään. Heillä on myös paljon nälkää näyttää omaa osaamistaan.”

”Pidän enemmän pelaajista, jotka haluavat pelata, juosta ja taistella seuran ja joukkueen puolesta. Minä itse haluan auttaa joukkuetta ja seuraa luomaan jotain jolla saamme seuran jälleen parhaalle mahdolliselle sijalle.”

Chelsean kauden avaus on haasteellinen. Stamford Bridgelle saapuu omien ongelmiensa kanssa paininut ja viime kaudella viidenneksi jäänyt Liverpool.

Valioliigaa: Chelsea – Liverpool sunnuntaina kello 18.30.

Reece James hoitaa Chelseassa kapteenin virkaa…