City vain pisteen päähän kärkipaikasta

26.04.2024 00:27

Valioliiga

Taistelu Valioliigan kärkipaikasta käy kuumana. Torstaina Manchester City voitti Brightonin vieraskentällä peräti 4–0 ja nousi sarjassa Liverpoolin ohi toiseksi. Eroa Arsenalin pitelemään johtopaikkaan on vain yksi piste. Liverpool on kärkisijasta kolmen pinnan päässä.

Tilanne on kutkuttava. Kaikkien on voitettava. Liverpool kohtaa lauantaina West Hamin vieraissa ja Arsenal käy paikallistaistoa Tottenhamin kentällä. City matkaa sunnuntaina Nottingham Forest -visiitille.

Torstaina City maalaili Brightonia vastaan avausjaksolla. Osumat tehtaili Kevin De Bryne 17. minuutilla ja Phil Foden osumalla ottelussa kahdesti. Foden iski ensin 26. minuutilla ja sitten 34. minuutilla. Julian Alvarez sinetöi ottelun toisen puoliajan ainoalla maalilla 62. minuutin kohdalla.