TILANNEHUONE

City Valioliigan kärkeen – Arteta ei luovuta

11.05.2024 17:28

Valioliiga

Manchester City voitti Fulhamin lauantaina Valioliigan ottelussa 4–0 ja nousi Valioliigan kärkeen kahden pisteen turvin. Liiga-kakkosena nyt olevalla Arsenalilla on haasteena sunnuntaina Manchester United. Kuudesta viimeisestä liigaottelustaan United on voittanut vain yhden. Arsenal on neljän voiton putkessa.

Arsenalin manageri Mikel Arteta sanoi ottelun lehdistötilaisuudessa unelmoivansa mestaruuspystistä ja hän uskoo sen auttavan tuloksen teossa. Muutakin kuulemma tarvitaan.

”Yritämme olla vastustajiamme parempia ja lyödä heidät”, Arteta sanoi.

”Keskittyminen ja päätös siitä mitä täytyy saavuttaa, ovat ne asiat mitä voimme tässä tilanteessa tehdä. Vielä on pelattavaa ja tiedämme minkälaisia käänteitä tässä liigassa voi tapahtua. Historiakin sen kertoo.”

”Jahtaamme Cityä ja haluamme olla parempia kuin he. Se on tavoitteemme. Tämän tason vastus tuo meille inspiraatiota ja saa painamaan aina vain eteenpäin.”

Unitedin kohtaamisen jälkeen Arsenal pelaa vielä kauden viimeisessä pelissään Evertonia vastaan. Cityllä on jäljellä vielä ottelu West Hamia vastaan ensi sunnuntaina.

Valioliiga: Manchester United – Arsenal sunnuntaina kello 18.30.