Colorado ensimmäisenä toiselle kierrokselle

10.05.2022 08:03

Colorado juhli neljättä voittoa Nashville Predatorsista maanantaina.@AOP

Colorado Avalanche voitti Nashville Predatorsin ensimmäisen pudotuspelikierroksen neljännessä ottelussa maalein 5-3 maanantaina. Neljännellä voitollaan Colorado eteni pudotuspelien toiselle kierrokselle ensimmäisenä joukkueena tänä keväänä. Predatorsilla puolestaan alkoi kesäloma.

Hetken aikaa ottelun kolmannessa erässä oli elossa toive siitä, että Predators pystyy venyttämään sarjan viidenteen otteluun. Predatorsin Filip Forsbergin 3-2-johtomaali toi toivoa. Mutta sitten Devon Toews tasoitti 3-3:een ja heti perään Valeri Nichushkin ja Nathan MacKinnon tekivät molemmat vielä maalin Coloradolle.

Loukkaantuneena ollut Juuse Saros ei ehtinyt torjua kertaakaan Predatorsin maalilla pudotuspeleissä. Hyökkääjät Mikael Granlund ja Eeli Tolvanen eivät keränneet tehopisteitä viimeisessä ottelussa. Kaksikko olisi nyt vapaa Leijonien ryhmään MM-kotikisoihin.

Coloradon suomalaiskaksikko Mikko Rantanen ja Artturi Lehkonen jäivät myös tehoitta ottelussa. Rantanen pelasi 19.4o minuuttia ja Lehkonen 15.54.