Coloradolle tappio – Rantanen jäi ilman pinnoja

06.02.2024 05:59

Colorado Avalanchen kolmen ottelun voittoputki katkesi tiistaina NHL:n All Star -viikonlopun jälkeen ottelussa New York Rangersia vastaan Manhattanilla. Isäntäjoukkue voitti vähämaalisen ottelun jatkoajalla luvuin 2–1 (0–1,0–0,1–0,1–0).

Avalanchen ainoan osuman iski Nathan MacKinnon ensimmäisessä erässä Cale Makarin ja Josh Mansonin syötöistä. MacKinnonin pisteputki on nyt 14 ottelun pituinen. Ketjukavari Mikko Rantanen jäi ottelussa ilman tehopisteitä. Ottelu oli Zach Parisen ensimmäinen Avalanchessa. Hän hyökkäsi samassa ketjussa Artturi Lehkosen kanssa. Peliminuutteja kertyi reilut 11, tehopisteitä ei tullut.

Rangersille osuivat Artemi Panarin kolmannessa erässä ja Alexis Lafreniere jatkoajan toisella peliminuutilla.

Maalivahdit olivat vireessä. Rangersin Jonathan Quick teki 32 torjuntaa ja Coloradon Alexandar Georgiev 27.

New York Islanders voitti puolestaan vieraissa Toronto Maple Leafsin maalein 3–2. Ratkaisumaalin teki ruotsalaislaituri Pierre Engvall kolmannen erän lopulla. Ottelussa onnistui Islandersille myös Kyle MacLean toisessa erässä. Osuma oli hänelle uran ensimmäinen NHL:ssä. Hänet nostettiin ylös AHL:stä sunnuntaina.