TILANNEHUONE

Coloradon maalivahti lehdistön hampaissa

21.06.2022 14:34

Coloradon maalivahti lehdistön hampaissa

Sinne meni taas. Ei ollut Darcy Kuemperin ilta kolmosottelussa.@AOP

NHL

NHL:n Colorado Avalanchen maalivahti Darcy Kuemper sai Denverissä kovaa kritiikkiä torjuntojensa puutteesta kolmannen finaaliottelun jälkeen niin lehdistössä kuin somessa. Fanit odottavat kuumeisesti Stanley Cupia vihdoin kotiin, mutta kolmas ottelu oli iso kolaus unelmille. Kuemper otettiin vaihtoon tiistain ottelun toisessa erässä, kun hän oli päästänyt kiekon viisi kertaa selkänsä taakse. Colorado hävisi Floridassa pelatun ottelun peräti 2-6.

”Hänellä ei ollut hyvä ilta. Eikä ollut koko joukkueellamme. Voitamme ja häviämme kuitenkin joukkueena”, päävalmentaja Jared Bednar yritti muotoilla pelin jälkeen lehdistötilaisuudessa.

Kommentti ei riittänyt Denverissä. Postin mukaan päävalmentajan olisi haluttu laittavan tiukasti ääntä likoon esimerkiksi silloin, kun Tampa haastoi Coloradon ensimmäisen maalin. Finaalisarjassa tarvitaan lehden mukaan kovaa ääntä ja puolustuspuheita ihan joka käänteissä penkin takaa. Ihan kuin kaupungilla epäiltäisiin vaivihkaa sitä, riittävätkö valmentajan rahkeet viedä joukkueensa voittajaksi asti?

Seuraavaksi odotetaan kuitenkin tietoa siitä, onko maalilla nelospelissä Kuemper vai Pavel Francouz. Denver Post uskoo, että tästä valinnasta riippuu Stanely Cupin kohtalo tänä keväänä.