Coloradon tähti taas vauhdissa – Rantanen teki kaksi

08.11.2023 08:45

Mikko Rantanen löysi jälleen maalipaikoille Colorado Avalanchen kohdatessa kotijäällään New Jersey Devilsin. Suomalaisstara teki 1–1-tasoitusmaalin ensimmäisen erän lopulla ylivoimalla ja hän onnistui myös koko ottelun lopulla, kun hän laittoi kiekon tyhjiin toiseksi viimeisellä peliminuutilla. Lisäksi Rantanen syötti yhden.

Colorado voitti kotonaan maalein 6–3(1–1,2–2,3–0). Voiton takasi kolmannen erän kolmen maalin kimara, josta vastasivat Rantasen lisäksi Nathan MacKinnon Rantasen syötöstä ja Ryan Johansen. Rantanen on pelannut ilman tehoja vain neljässä ottelussa tällä kaudella.

Myös Seattle Krakenin ja Arizona Coyotesin kohtaamisessa nähtiin suomalaismaaleja. Ensin Krakenin Eeli Tolvanen teki kauden kolmannen maalinsa ottelun alussa ja se vei vieraat 1–0-johtoon. Hän oli myös syöttämässä Jaden Schwartzin 3–2-maalia kolmannessa erässä. Ottelussa osui myös Arizonan Matias Maccelli, joka iski kauden toisen osumansa Tolvasen tapaan ensimmäisessä erässä. Pisteet lopulta jaettiin ottelussa ja Arizona voitti tasaisen matsin jatkoajalla maalein 4–3 (1–1,1–1–,1–1,1–0).