Columbus taipui rankkareilla – Floridalle voitto

13.11.2023 08:32

Columbus Blue Jackets taisteli rangaistuslaukauksille asti New Yorkissa ottelussa Rangersia vastaan. Rangers voitti ottelun Alexis Lafrenieren mahtiosumalla. Ottelu päättyi lukemiin 4–3(1–1,1–2,1–01,–0). Lafreniere teki myös ottelun tasoittaneen ja jatkoajalle venyttäneen 3–3-maalin vain 11 sekuntia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Columbuksen Patrik Laine oli myös laukomassa rankkareilla, mutta ei onnistunut. Tappio venytti Columbuksen häiviöputkea viiteen matsiin.

Florida Panthers voitti alkuillan ottelussa Chicago Blackhawksin maalein 4–3(2–2,1–1,1–0). Hawksin superjunnu Connor Bedard teki jälleen kaksi maalia. Chicago on kuitenkin vuoristoradalla. Viidestä viimeisestä on tullut kolme tappiota.

Kahden voiton jälkeen San Jose Sharks on jälleen hävinnyt kaksi. Sunnuntaina joukkue taipui Anaheim Ducksille maalein 4–1(1–2,0–0,2–0). Joukkueen ainoan teki Luke Kunin. Ducksin Frank Vatrano oli illan tehokkain pistein 2+1. Sharksin Mikael Granlund tahkosi melkein 20 minuuttia jäällä ja laukoi kolmesti maalia kohden. Ducksin Urho Vaakanainen puolusti reilut 16 minuuttia.