Columbus taipui taas – Laineelle syöttöpinna

01.02.2023 08:00

Patrik Laine.©AOP

Columbus Blue Jacket sai keskiviikkona vieraakseen Washington Capitalsin, joka voitti ottelun jatkoajalla maalein 4-3.

Patrik Laine keräsi ottelussa syöttöpinnan Andrew Peeken 1-2-kavennukseen ensimmäisen erän loppupuolella. Syöttöpinna oli Laineelle kauden 17:s. Tärkeän 3-3-tasoituksen teki Jacketsin Johnny Gaudreau heti kolmannen erän puolivälin jälkeen. Ottelun ratkaisi Washingtonille jatkoajan 26 sekunnilla Jevgeny Kuznetsov.

Columbus hävisi tammikuun kolme viimeistä otteluaan. Se on koko liigan jumbosijalla 34 pisteellään. Niissä tunnelmissa Columbus jää All Star -tauolle.

Ottawa Senators voitti Montreal Canadiensin 5-4 vieraissa. Senatorsin tehokkain oli Tim Stutzle pinnoillaan 2+2. Senatorsin Claude Giroux teki ottelun avausmaalin ja se oli hänelle 20 osuma tällä kaudella. Ratkaisumaalin teki kuitenkin Brady Tkachuk noin puolitoista minuuttia ennen pelin loppua.

Ottawa on Atlantic-divisioonan kuudes ja Montreal kahdeksas.