Columbuksen Laine iski maalin ja loukkaantui

15.12.2023 06:22

Columbus Blue Jacketsin Patrik Laine onnistui maalinteossa ottelussa Toronto Maple Leafsia vastaan torstaina. Toisessa erässä Laine kuitenkin loukkaantui jälleen, eikä palannut enää jäälle. Seura ilmoitti hänen saaneen ylävartalovamman.

Columbus sai otteluun vahvan alun ja Toronto joutui rankkaan takaa-ajoasemaan kotijäällään. Columbus kuittasi lopulta niukan jatkoaikavoiton. Vieras vei pisteet maalein 6–5 (2–0,3–0,0–5,1–0).

Laine iski kauden kuudennen maalinsa reilun kuuden minuutin pelin jälkeen huippupelin pelanneen Kent Johnsonin syötöstä. Maali vei joukkueen 1–0-johtoon. Ottelun kahdessa ensimmäisessä erässä Columbus viimeisteli peräti viisi maalia, sitten se nukahti. Toronto puolestaan löysi kolmannessa erässä maalivireen ja mätti ottelun tasoihin. Viidestä maalista Leafsin Auston Matthews iski kaksi.

Ottelun ratkaisi Columbukselle tehot 2+1 tehnyt ja ottelun ykköstähden saanut Johnson jatkoajan loppupuolella. Ottelu oli hänelle ensimmäinen kolmen pinnan peli.

Columbuksen Elvis Merzlinkis teki vieraiden maalilla uskomattomat 43 torjuntaa. Toronton Ilja Samsonov nappasi 29 kiekkoa.