TILANNEHUONE

Conte lupaa Kanen olevan pelikuntoinen sunnuntaina

21.05.2022 16:25

Conte lupaa Kanen olevan pelikuntoinen sunnuntaina

Harry Kanen Tottenham kohtaa Teemu Pukin Norwichin joukkueiden kauden päättävässä ottelussa.@AOP

Valioliiga

Tottenham Hotspurilla on ollut terveysongelmia kauden viimeisen pelin alla. Muun muassa Harry Kane ja moni muu seuran pelaajista ja henkilökunnasta ovat olleet sairaana parin viimeisen viikon aikana. Kyseessä on ilmeisesti vatsatauti. Viimeisestä ottelusta Norwichia vastaan Tottenham hakee voittoa ensi kauden Mestarien liigan paikkaa varten. Arsenal on kahden pisteen päässä Spursista.

”Tällä hetkellä tämä virus on viimeinen huolistamme. Olemme nyt lähellä jotain suurta”, manageri Antonio Conte hehkutti  lehdistötilaisuudessa.

Kane jätti lehdistötapaamisen väliin terveystilanteensa vuoksi.

”Hän on pelikuntoinen sunnuntaina, eikä hän halua missata tätä matsia. Meillä oli pari sairastapausta vielä tällä viikolla, mutta tilanne on nyt selätetty”, Conte vakuuttaa.

Tottenhamin alkukausi oli katastrofaalinen, sitten manageri vaihtui Antonio Conteen. Italialaisen kunnianhimo on nostanut Spursin kevään aikana aina Valioliigan neljännelle sijalle.

”Kauden päättäminen neljän parhaan joukossa merkitsisi paljon monille. Emme kuitenkaan saa koskaan unohtaa sitä polkua, jolla tähän on päästy. Se polku ei ollut helppo.”

Valioliiga: Norwich – Tottenham  sunnuntaina kello 18.