TILANNEHUONE

Conte toivoo, ettei Ronaldo ole terässä

17.10.2022 18:12

Conte toivoo, ettei Ronaldo ole terässä

Antonio Conte yrittää Old Traffordilla pysyä rauhallisena.©AOP

Valioliiga

Valioliigan Tottenham matkustaa keskiviikkona Manchester Unitedin vieraaksi Old Traffordille. Spursilla on mahdollisuus mennä Man Cityn ohi sarjataulukossa. Molemmilla on nyt 23 pistettä. Tottenhamin Antonio Conte sanoo, että muutamat Spursin pelaajat ovat jo tervehtyneet pelikuntoon.

Lucas Moura ja Bryan Gil voivat olla mahdollisia. Ja Ivan Perisic myös. Kulusevskin kanssa mennään päivä kerrallaan”, Conte luettelee Valioliigan lehdistötilaisuudessa.

Richarlison ei ole pelikuntoinen keskiviikkona, mutta voin vahvistaa, että hän voi kyllä pelata MM-kisoissa. Loukkaantuminen ei ole kovin vakava. Se on pohjevamma. Hän käy nyt MRI:ssä ja sitten katsotaan kuinka pitkään hän on sivussa.”

Conte kohtaa nyt ensimmäistä kertaa Erik Ten Hagin luotsaaman Unitedin.

”En tunne häntä, koska emme ole koskaan pelanneet vastakkain. Hän oli hyvä Ajaxissa. Nyt hän on tuomassa omia ajatuksiaan kentälle ja seura tukee häntä myös siirtomarkkinoilla. Kuten kaikki managerit, hän tarvitsee aikaa työnsä tekemiseen ja joukkueensa kehittämiseen”, Conte muotoilee.

”Ronaldon ammattimaisuutta kohtaan minulla on paljon kunnioitusta. Toivon kuitenkin rauhallisuutta otteluun, eikä kuten viime kaudella, kun hän teki meitä vastaan kolme maalia. Hävisimme silloin 3-2, mutta emme Unitedille, vaan hänelle. Muistan sen oikein hyvin.”

Valioliigaa: Manchester United – Tottenham Hotspur keskiviikkona 19.10. kello 22.15.