TILANNEHUONE

Conte tyytyväinen Harry Kanen panokseen

05.01.2022 13:19

Conte tyytyväinen Harry Kanen panokseen

Harry Kane on se pelaaja, jonka ympärille Antonio Conte joukkuetta rakentaa.@AOP

Valioliiga

Englannin Valioliigan Totteham Hotspurin manageri Antonio Conte vakuuttaa Independentin haastattelussa, että joukkueen tähtihyökkääjä Harry Kane on nyt tyytyväinen tilanteeseensa Tottenhamissa ja täysin sitoutunut pelaamaan joukkueen paidassa. Conte toistelee jutussa, että vaikka Kane halusi kesällä siirtyä seurasta pois, tilanne on nyt toinen. Kanella on tietysti hyvin suuri merkitys Contelle.

”Olen iloinen, että hän on joukkueessa, koska kyllähän tässä puhutaan huippupelaajasta, maailmanluokan hyökkääjästä. Jos haluamme voittaa tai rakentaa jotain voittaaksemme, rakentaminen pitää aloittaa Harrystä”, Conte muotoilee brittilehden haastattelussa.

Kaikki tietävät, että 28-vuotias Kane haluaa jo voittaa pystejä. Tottenham ei ole voittajaehdokas millään saralla, vaikka onhan joukkueen tekeminen parantunut. Valioliigassa joukkueen sijoitus on kohentunut merkittävästi. Tottenham kolkuttelee jo viiden parhaan ryhmää.

”Seurasin kesällä Harryn tilannetta ja näin mitä tapahtui ja mitä vielä olisi voinut tapahtua. Seura päätti pitää Harryn ja minusta se oli loistopäätös omistajalta.”

Kanen tilanne on askarruttanut faneja koko syksyn. Conten tultua marraskuussa mukaan, meno Spursissa on muuttunut. Manageri on selvästi aivan varma, että Kane on ihan täysillä Tottenhamin pelaaja.

”Hän haluaa antaa 100 prosenttia joka pelissä ja olen erittäin tyytyväinen hänen sitoutumiseensa, sekä siihen suhteeseen mikä joukkueessa on nyt luotu.”

Keskiviikkona Tottenham pelaa Liigacupin välierissä Chelseaa vastaan.