Coyotesille iso voitto – Rantanen syötteli Coloradolle

26.11.2023 08:01

Arizona Coyotes onnistui lauantaina puolustavan mestarin kaadossa. Coyotes voitti Vegas Golden Knightsin vieraissa maalein 2–0. Ottelun maaleista vastasivat Clayton Keller ja Lawson Crouse kolmannessa erässä. Matias Maccelli auttoi Crousea laittamaan kiekon tyhjiin ottelun lopulla. Syöttöpinna on Maccellin kauden 13:s. Voitollaan Arizona katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa.

New Jersey Devils katkaisi myös kolmen ottelun tappioputken voittamalla kotonaan Buffalo Sabresin peräti 7–2(4–0,1–1,2–1). Devils onnistui neljästi pelkästään ensimmäisessä erässä. Maalivahti Vitec Vanecek tarvitsi voittoon vain 10 torjuntaa. Erik Haula auttoi Alexander Holtzia 1–0-osumassa.

Mikko Rantanen puolestaan syötti Jonathan Drouin 1–0-maalin Colorado Avalanchen kohdatessa Calgary Flamesin kotonaan. Colorado voitti ottelun lopulta maalein 3–1(1–0,2–1,0–0) ja porskuttaa jälleen kolmen voiton putkessa.

NY Rangers voitti Bostonin kotonaan maalein 7–4. Chris Kreider onnistui ottelussa yli- ja alivoimalla. Hän myös syötti yhden. Rangers otti voitollaan liigan kärkipaikan.