Crystal Palace juhli kuin voittoa – ”Kova matsi”

19.01.2023 07:39

Mikä mahtava riemu tasoitusosumasta.©AOP

Valioliiga

Crystal Palace pelasi tasatuloksen 1-1 Manchester Unitedin kanssa Valioliigan ottelussa keskiviikkona. Ottelun maaleista vastasivat Unitedin Bruno Fernandes 43. minuutilla ja Palacen Michael Olise lisäajalla.

Crystal Palacen manageri Patrick Vieria oli tyytyväinen tulokseen.

”Tämä tuntuu ihan voitolta, sillä olemme iloisia, ettemme hävinneet”, Vieira hymähtäeli lehdistölle.

Olisen vapaapotku meni maaliin näyttävästi yläriman kautta.

”Oli kova matsi. Oli tärkeää, ettemme päästäneet toista maalia ja pysyimme toisella puoliajalla vahvana. Rakensimme momentumia ja uskoa. Lopulta palkinto tuli Michaelin vapaapotkusta.”

”Halusimme pitää pallonhallinnan itsellämme, mutta emme pystyneet Manchester Unitedin pelaajiston laadun vuoksi. Osoitimme kuitenkin kärsivällisyyttä ja heidän toisen maalinsa estäminen oli todella tärkeää. Me uskoimme kuitenkin mahdollisuuteen ja sieltä se vapaapotku tuli.”

Manchester United on Valioliigassa kuitenkin nyt Newcastlen edellä kolmantena. Sillä on saman verran pisteitä, 39, toisena olevan Manchester Cityn kanssa. Voitolla United olisi noussut liigakakkoseksi.