TILANNEHUONE

Crystal Palace mittaa Potterin Chelseaa

30.09.2022 15:43

Crystal Palace mittaa Potterin Chelseaa

Patrick Vieira on jo odotellut pelien jatkumista.©AOP

Valioliiga

Chelsea astelee ensimmäistä kertaa Valioliigan otteluun Graham Potterin luotsaamana lauantaina ottelussa Crystal Palacea vastaan. Mestarien liigassa Chelsea kohtasi Potterin kanssa jo Salzburgin syyskuun puolivälissä ja pelasi silloin tasatuloksen 1-1.

Palacen manageri Patrick Vieira odottaa kohtaamista innokkaasti.

”Kun manageri tekee hyvää työtä pari vuotta, hän ansaitsee paikan huippujoukkueessa. Kun katsoo Potterin tuloksia parin vuoden ajalta näkee, että hän on suoriutunut Brightonissa hyvin ja nyt hän on Chelseassa. Toivotan hänelle kaikkea hyvää – tämän pelin jälkeen”, Vieira murjaisee ottelun lehdistötilaisuudessa.

Vieira huomauttaa maaottelubreikin ja kuningattaren hautajaisten tuoman tauon asettamista haasteista. Crystal Palace pelasi viimeksi Valioliigaa syyskuun 3. päivä. Silloin vastassa oli Newcastle ja ottelu päättyi 1-1.

”Harjoittelu on ollut haasteellista, koska olemme pelanneet viimeisen kilpailullisen ottelun niin kauan aikaa sitten. On ollut haaste pitää pelaajat keskittyneinä. Odotamme kovasti tätä ottelua. Vastassa on yksi liigan parhaista joukkueista, mutta me olemme valmiita.”

Valioliiga: Crystal Palace – Chelsea lauantaina 1.10. kello 17.00.