Dallas hoiteli mestarin – Colorado odottaa

06.05.2024 06:26

Dallas Stars voitti ensimmäisen pudotuspelisarjan seitsemännessä ottelussa puolustavan mestarin Vegas Golden Knightsin maalein 2–1 (1–0,0–1,1–0) ja eteni pudotuspelien toiselle kierrokselle.

Dallasin maalit viimeistelivät Wyatt Johnston avauserän loppupuolella pudotuspelien neljännellä maalillaan, sekä Radek Faksa, joka osui päätöserän ensimmäisellä minuutilla. Faksa palasi ottelussa pelaavaan kokoonpanoon muutaman ottelun loukkaantumishuilin jälkeen. Maali oli hänelle pudotuspelien ensimmäinen. Dallasin luottovahti Jake Oettinger teki ottelussa 21 torjuntaa.

Dallasin Roope Hintz ei päässyt laukaisupaikoille. Hän pelasi ottelussa lähes 17 minuuttia. Miro Heiskanen laukoi kolmesti ja urakoi jäällä reilut 26 minuuttia. Esa Lindell laukoi kahdesti ja pelasi reilut 22 minuuttia.

Vegasin ainokaisesta vastasi Brett Howden toisen erän lopulla ja Vegasin maalilla Adin Hill taituroi 22 torjuntaa.

Dallasia vastaan asettuu seuraavaksi Winnipeg Jetsin viidessä ottelussa hoidellut Colorado Avalanche. Sarja alkaa keskiviikon vastaisena yönä.

Faksa kertoi ottelun jälkeen, että lupasi pojalleen tekevänsä ratkaisuottelussa maalin…