Dallas jyräsi Tampan – suomalaiset syöttövireessä

03.12.2023 06:11

Dallas Starsin kaikki suomalaispelaajat keräsivät syöttöpisteitä lauantaina Starsin löylyttäessä Tampa Bay Lightningia kotonaan lukemin 8–1 (3–1,3–0,2–0)-

Miro Heiskanen syötti Tyler Seguinin tekemän ottelun avausmaalin ottelun avausminuutilla. Jani Hakanpää kakkossyötti Jamie Bennin 3–0:n ensimmäisessä erässä ja yhdessä Esa Lindellin kanssa Mason Marchmentin 4–1:n toisen erän alussa. Lindell auttoi myös Sam Steeliä ottelun viimeisessä maalissa ja Roope Hintz oli rakentamassa kakkossyöttäjänä Joe Pavelskin ja Jason Robertsonin ylivoimamaaleja toisessa erässä.

Dallas on voittanut kolmesta viimeiseestään kaksi. Tampan Andrei Vasilievski otettiin maalilta vaihtoon toisen erän jälkeen. Sitä aiemmin hän ei suostunut jättämään pelipaikkaansa. Vahti vasta tekee paluuta peleihin ison selkäleikkauksen jälkeen. Tampan tappioputki on nyt jo neljän ottelun pituinen.