Dallas nollapelien putkessa – voitti Oilersin

04.04.2024 07:33

Edmonton Oilersin tähtipelaaja Connor McDavid ei vielä yltänyt odotettuun sataan syöttöpisteeseen ottelussa Dallas Starsia vastaan, vaan kauden syöttötilasto näyttää yhä 97:ää.

Ottelu Dallasissa meni Oilersin kannalta aivan katolleen. Dallas teki kaikki maalit ja onnistui toisessa erässä peräti neljästi. Dallas voitti ottelun huikein 5–0-lukemin. Nollapeli on joukkueelle toinen peräkkäinen.

Dallasin osumista vastasivat 1–0 Radek Faksa avauserässä, sekä täydellisessä toisessa erässä Tyler Seguin ylivoimalla, Wyatt Johnston 2–0 ja osuma oli hänelle jo kauden 30:s, Jamie Benn 4–0 ja lopulta Sam Steel 5–0. Suomalaisista pisteille nousi ainostaan Miro Heiskanen, joka syötti Seguinin ylivoimaosumaa.

Dallasin maalivahti Jake Oettinger teki ottelussa 35 torjuntaa. Nollapeli on hänelle kauden kolmas ja uran kymmenes. Hän torjui 3–0-voiton myös viikonloppuna Seattle Krakenia vastaan vieraissa. Oettinger on torjunut voittoon kuusi viimeistä pelaamansa ottelua.

Pudotuspeleihin virittäytyvä Dallas on voittanut kahdeksan viimeistä otteluaan. Oilers on hävinnyt kaksi viimeistä otteluaan.