TILANNEHUONE

Dallas nollasi Winnipegin – Hintzille syöttöpinna

29.11.2023 07:08

NHL

Dallas Stars voitti  nollapelillä Winnipeg Jetsin tiistaina. Voitto tuli lukemin 2–0(0–0,1–0,1–0).  Dallasin Jake Oettingerille nollapeli oli kauden ensimmäinen ja se tuli 27 torjunnalla.

Dallasin ensimmäisen maalin viimeisteli Joe Pavelski toisessa erässä. Syöttöpisteet osumasta menivät Roope Hintzille ja Jason Robertsonille. Hintz on syöttänyt nyt kymmenen osumaa tällä kaudella. Joukkueen toisen osuman teki kolmannen erän loppupuolella Tyler Seguin Mason Marchmentin ja Matt Duchenen avustamana.

Dallas ja Jets ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti ja Dallas on voittanut molemmat koitokset.

Nashville Predatorsin Juuse Saros pysäytti 29 kiekkoa ja Predators voitti niillä Pittsburgh Penguinsin jatkoajalla maalein 3–2(2–0,0–1,0–1,1–0). Predatorsin Michael McCarron onnistui kahdesti ja Filip Forsberg kerran. Pittsburghille osuivat Jevgeni Malkin ja Ryan Rust. Molemmille maali oli kauden kymmenes.

New Jersey Devils voitti NY Islandersin päätöserän rynnistyksellä kotihallissaan maalein 5–4(1–1,1–3,3–0). Kolmannessa erässä Devils teki kolme maalia. Jack Hughes viimeisteli erässä yhden ja syötti yhden. Erik Haula ei pelannut.

Dallasin ensimmäinen osuma meni näin….