Dallas pudotuspeleihin Hakanpään ja Heiskasen maaleilla

28.04.2022 07:21

Jani Hakanpää teki maalin aivan ottelun alussa.@AOP

Dallas Stars nappasi sen yhden puuttuvan pisteen, jonka se tarvitsi Arizona Coyotesilta. Piste takasi sille pudotuspelipaikan kevään peleissä. Dallas hävisi keskiviikona Arizona Coytesille jatkoajalla 3-4. Tähtipaidat palaavat näin pudotuspelijoukkueeksi vuoden tauon jälkeen.

Dallasin maalintekijät ratkaisuottelussa olivat Jani Hakanpää, Tyler Sequin ja Miro Heiskanen. Lisäksi Esa Lindell oli syöttämässä Hakanpään onetimer-osumaa, joka tuli aivan ottelun alussa. Roope Hintz pelasi ottelussa huikeat 19.39 minuuttia, mutta tehoja ei tullut. Plusmiinustilasto näytti -2:ta.

Heiskasen ylivoimaosuma tuli aivan toisen erän alussa. Dallasilla oli silloin jo 3-0-johtoasema, mutta joukkue menetti sen Coytesin rynnistyksessä. Kaikki loput neljä maalia teki Coyotes. Dallasin Scott Wedgewood teki maalillaan 33 torjuntaa.  Otteluun toi suomalaisittain lisäsuolaa tietysti se, että Harri Säteri torjui Coyotesin maalilla. Säteri teki joukkueelleen 26 torjuntaa.

Dallasissa pelaa neljä suomalaista: Roope Hintz, Miro Heiskanen, Esa Lindell, Jani Hakanpää ja Joel Kiviranta.

MUUTA: Vegas Golden Knights hävisi rankkareilla Chicagolle ja putosi kevään jatkopeleistä. Kevin Lankinen oli ilonpilaaja. Hän torjui Chicagon maalilla 37 kiekkoa.

MUUT PUDOTUSPELIJOUKKUEET

Läntinen konferenssi: Colorado, Calgary, Minnesota, St. Louis, Edmonton, Dallas, Los Angeles ja Nashville.

Itäinen konferenssi: Florida, Carolina, Toronto, Tampa Bay, New York Rangers, Boston, Pittsburgh ja Washington.