Dallas pulassa – Oilers taipui jatkoilla

25.04.2024 08:30

Dallas Stars taipui toisen kerran puolustavalle mestarille, Vegas Golden Knightsille, pudotuspeliottelussa keskiviikkona. Vegas voitti taas vieraissa maalein 3–1(1–1,1–0,1–0). Sen maaleista vastasivat Jonathan Marchessault 1–1 ensimmäisessä erässä, Noah Hanifin 2–1 toisen erän lopulla ja Jack Eichel, joka laittoi kiekon tyhjiin ottelun lopulla.

Dallasin ainoa maali tuli avauserässä, kun Jason Robertson onnistui ylivoimalla. Osumaa syötti Miro Heiskanen, jolla on nyt kaksi pudotuspelisyöttöpistettä tilillään. Vegas johtaa sarjaa 2–0 ja isännöi lauantaina Starsia.

Boston Bruins voitti Maple Leafsin joukkueiden pudotuspelisarjan kolmannessa ottelussa Torontossa maalein 4–2(0–0.1–1,3–1). Bruins voitti vahvan päätöseränsä turvin.

Brad Marchand iski kolmannessa kaksi maalia, joista toisen tyhjiin. Bostonille osuivat myös Trent Frederic ja Jake DeBrusk ylivoimalla. Jeremy Swayman torjui 28 kiekkoa. Toronton maalit tekivät Matthew Knies ja Tyler Bertuzzi. Ilja Samsonov pysäytti 30 kiekkoa. Auston Matthewsin tehot jäivät kahteen laukaukseen. William Nylander ei pystynyt vieläkään pelaamaan. Hän ei ole pelannut pudotuspeleissä vielä minuuttiakaan. Boston johtaa sarjaa 2–1.

Lisäksi LA Kings tasoitti oman sarjansa  Edmonton Oilersia vastaan 1–1:een voittamalla toisen kohtaamisen vieraissa maalein 5–4 jatkoajalla. Adrian Kempe osui Kingsille kahdesti ja seuralegenda Anze Kopitar iski ratkaisumaalin Oilers-maalin ylänurkkaan. Oilersin Dylan Holloway onnistui kaksi kertaa. Connor McDavid keräsi syöttöpisteen ottelusta.