Dallas tasoitti sarjan – Hintziltä mykistävä veto

30.04.2024 07:48

Dallas Stars tasoitti pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ottelusarjan puolustavaa mestaria Vegas Golden Knightsia vastaan 2–2:een. Dallas voitti Las Vegasissa pelatun neljännen ottelun lukemin 4–2 (1–1,2–1,1–0).

Roope Hintz avasi ottelussa pudotuspelien maalitilinsä vetämällä kiekon ottelun lopulla tyhjiin siniviivalta siistin kiekkoryöstön jälkeen. Hän varmisti maalillaan ottelun loppulukemat.

Dallasin voittomaalin teki Ty Dellandrea toisen erän lopussa. Maali vei joukkueen ensimmäistä kertaa ottelussa johtoasemaan. Dallasille onnistuvat myös Wyatt Johnston toisessa erässä ylivoimalla 2–2-tasoituksessa, sekä Jevgeni Dadonov ensimmäisen erän 1–1-tasoituksessa. Johnston on tehnyt nyt neljä pudotuspelimaalia.

Vegasin osumat iski Michael Amadio 1–0 ensimmäisen erän puolivälin jälkeen ja Jack Eichel toisen erän alussa.

Molemmat joukkueet ovat voittaneet kaksi vieraissa. Game 5 pelataan 2. toukokuuta jälleen Dallasissa.