Dallas voittoon Minnesotassa – Heiskanen syötti kolme

13.11.2023 08:10

Miro Heiskanen syötti kolme maalia Dallas Starsin voittaessa Minnesota Wildin vieraissa maalein 8–3 (3–2,2–1,3–0).

Heiskanen auttoi Joe Pavelskia 1–0-ylivoimaosumassa vain 57 sekunnin pelin jälkeen ensimmäisessä erässä ja syötteli sitten ottelun lopulla Jason Robertsonille kiekon kahden minuutin välein 6–3 ja 7–3-ylivoimamaaleissa. Heiskanen on nyt syöttänyt tällä kaudella yhdeksän maalia.

Myös Roope Hintz keräsi kauden seitsemännen syöttöpisteensä auttaessaan yhdessä Heiskasen kanssa Robertsonia hänen illan toisessa maalissaan. Lisäksi Dallasin vasta kaksikymppinen Wyatt Johnston oli vauhdissa myös tässä ottelussa. Hän teki yhden ylivoima- ja yhden alivoimamaalin sekä syötti yhden yhden. Alivoimaosuma oli hänelle jo toinen samana viikonloppuna.

Minnesotalle tappio oli kolmas peräkkäinen. Dallas vetää vahvaa vieraskiertuetta. Se on voittanut kolme matsia putkeen.

Kunnon sähellys Marc-Andre Fleuryn edessä…