Dallasilla ongelmia – Hintz piti pinnalla

21.04.2022 08:30

Roope Hintzin tehot olivat Edmontonissa 1+1.@AOP

Nyt ei Dallasilla suju. Joukkue hävisi Edmontonille 5-2 ja tappio on jo toinen peräkkäinen Kanadan kierroksella. Roope Hintz piti joukkuettaan jälleen pinnalla aikansa syöttämällä ensin Jason Robertsonin maalin ensimmäisessä erässä ja tasoittamalla sitten ottelun itse 2-2:een toisen erän alussa. Se ei riittänyt. Oilersilta löytyi kotihallissaan yritystä ja peli-iloa. Jesse Puljujärvelle merkittiin osuma, kun Evan Bouchardin laukaus osui matkalla suomalaiseen ja pongahti maaliin.

Dallasin puolustus on murentunut. Maalivahti Scott Wedegewoodia kohden tuli ottelussa 49 kiekkoa. Oilersin Mike Smithiä kohti lauottiin 36 kertaa. Smith yritti myös itse kahdesti vetäistä kiekon ottelun lopussa Dallasin tyhjään maaliin. Edmontonilta onnistuivat Puljujärven lisäksi Evander Kane, Derek Ryan, Zach Hyman ja vielä Connor McDavid tyhjään maaliin ottelun lopussa.

Dallas hävisi jo maanantaina Canucksille 6-2. Jo silloin päävalmentaja Rick Bowness ihmetteli minne pelaajat oikein katosivat, koska mitään taistelua ei kentällä nähty. Nyt hän yrittää tsempata pelaajiaan.

”Meidän täytyy löytää taas oma pelimme. Ja mehän löydämme. Uskon tähän ryhmään”, Bowness vakuutti DMN:lle.

MUUTA: Chicagon Kevin Lankinen teki 32 torjuntaa, kun Blackhawks voitti Arizonan 4-3 jatkoajalla. Washingtonin Alex Ovetshkin teki kauden 50:nnen maalinsa ottelussa Vegasia vastaan. Vegas voitti ottelun 4-3 jatkoajalla. Colorado Artturi Lehkonen teki maalin Krakenia vastaan. Osuma oli hyökkääjän kauden 17:s. Mutta Colorado hävisi ottelun Seattlessa 3-2.