Dallasilla rankka ilta Vegasin kanssa

10.12.2023 08:04

Vegas Golden Knight oli raaka vieras Dallasissa. Se pilasi kotiyleisön lauantain voittamalla ottelun peräti maalein 6–1 (3–1,1–0,2–0). Dallasin ainoan viimeisteli Jevgeni Dadonov ottelun ensimmäisessä erässä ja osumaa kakkossyötti Jani Hakanpää. Syöttöpinna oli puolustajan kauden neljäs. Dallas on hävinnyt viidestä viimeisestä kolme. Hyökkääjä Roope Hintz oli sivussa Dallasin kokoonpanosta sairastumisen vuoksi.

Juuso Välimäki ja Matias Maccelli keräsivät molemmat syöttöpisteet Arizonan vieraillessa Bostonissa. Bruins oli kuitenkin vahvempi kotonaan maalein 5–4 (2–0,2–2,1–1). Välimäki on syöttänyt tällä kaudella viisi osumaa ja Maccelli jo 15. Bruinsin David Pastrnak iski kaksi joukkueensa maaleista ja syötti yhden.

Buffalo Sabresin ja Montreal Canadiensin välinen ottelu jatkui rankkareille. Cole Caufield, Jesse Ylönen ja Juraj Slafkovsky onnistuivat Montrealille ja joukkue voitti ottelun 3–2( 0–0,2–0,0–2,1–0).

Krakenin Eeli Tolvanen syötti Oliver Björkstrandin tekemän 1–2-kavennus osuman toisessa erässä ottelussa Tampa Bayta vastaan. Tehopiste oli tanskalaisen NHL-uran 300:s. Ottelu venyi jatkoajalle, jolla sen ratkaisi Tampalle Nikita Kucherov. Tampa voitti ottelun lukemin 4–3 (2–0,0–2,1–1,1–0). Seattle on jo seitsemän ottelun tappioputkessa.

Tässä vielä Dallasin illan ainoa…. ei nyt niin jäätävän lentävä ilta…