Dallasilla tehokas rookie – Hintzkin osui

01.03.2024 06:20

Roope Hintz teki kaksi tehopistettä torstain ottelussa Winnipeg Jetsiä vastaan. Dallas voitti kanadalaisjoukkueen kotihallissaan maalein 4–1 (3–0,0–1,1–0).

Dallas otti otteluun vahvan kolmen maalin alun avauserässä. Erän alkupuolella osui Jason Robertson Joe Pavelskin syötöstä ja erän loppupuolella Pavelski Jani Hakanpään ja Hintzin syötöistä. Näyttöjä antava rookie Logan Stankoven onnistui lisäksi siirtämään joukkueen jo 3–0-johtoon. Stankoven on osunut kolmessa viimeisessä ottelussa ja hän on pelannut NHL:ssä nyt neljä ottelua.

Toisessa erässä Jets kavensi 1–3:een Vladislav Namestnikovin ylivoimaosumalla. Päätöserässä Hintz laittoi kiekon tyhjiin ja varmisti loppulukemat. Lisäksi Hintz myös laukoi ottelussa kuusi kertaa.

Hintzin tehot tällä kaudella ovat nyt 24+28. Illan pinnat katkaisivat hyökkääjän viiden ottelun kuivan kauden. Niistä otteluista Dallas hävisi neljä.

Dallasin maalivahti Jake Oettingerille illan voitto oli uran sadas. Se tuli 25 torjunnalla.

Dallas oli hävinnyt kaksi edellistä otteluaan. Jetsiltä katkesi neljän voiton putki.