Dallasilla vaisu ilta – Korpisalo hätiin

27.02.2024 07:11

Dallas Starsin suomalaistehot jäivät nollaan maanantain ottelussa New York Islandersia vastaan. Islanders voitti Dallasissa jatkoajalla maalein 3–2.

Ratkaisun iski Bo Horvat jatkon kolmannella minuutilla. Joukkueen muista osumista vastasivat Ryan Pulock ensimmäisessä ja Kyle MacLean toisessa erässä. Islanders katkaisi nyt kahden ottelun luisun.

Dallasin molemmat osumat tulivat toisessa erässä. Ensin Matt Duchene onnistui 1–1-tasoituksessa erän alkupuolella ja sen lopulla Logan Stankoven teki ensimmäisen maalinsa ja tasoitti ottelun 2–2:een. Hän oli myös syöttämässä Duchenen osumaa ja keräsi siten ottelussa 1+1-tehot. Dallasilla on takkuinen vaihe menoillaan. Kuudesta viimeisestä on tilillä vain yksi voitto.

Ottawa Senators vaihtoi Joonas Korpisalon maalille ensimmäisen erän jälkeen ottelussa Washington Capitalsia vastaan. Maalilla aloittanut Anton Forsberg oli päästänyt siihen mennessä neljä maalia ja torjunut kuudesti. Korpisalo torjui lopulta kahdeksan kertaa ottelussa ja selän taakse lirvahti kaksi. Molemmat osumat iski Capsin Hendrix Lapierre. Senators hävisi ottelun 6–3. Se oli kuitenkin oli voittanut kaksi edellistä otteluaan.