Dallasille makea kotivoitto – Hintzille syöttöpinna

21.03.2024 06:23

Dallas Stars voitti kotihallissaan keskiviikkona Arizona Coyotesin maalein 5–2(0–1,3–0,2–1). Dallas oli erityisen vahva toisessa erässä, jossa se tahkosi kolme maalia.

Illan ainoa suomalaisonnistuja oli Roope Hintz, joka auttoi kolmannen erän alussa Jason Robertsonia 4–1-maalissa. Dallasille osuivat myös Jamie Benn, jolle ottelu oli NHL-uran 1100:s, sekä nyt paluun kaukaloon 11 ottelun huilin jälkeen tehnnyt Tyler Seguin, sekä Logan Stankoven ja Craig Smith.

Arizona teki ottelun ensimmäisen ja viimeisen maalin. Ne olivat Clayton Kellerin ja John Leonardin käsialaa.

Dallas on kerännyt pinnoja viimeisissä 19 ottelussa Arizonaa vastaan kotijäällään. Muuten Dallas on voittanut kaksi viimeistä otteluaan. Viidestä viimeisestä on kolme voittoa. Arizona taas on hävinnyt viidestä viimeisestä kolme.

Toronto Maple Leafsin Auston Matthews osui kahdesti ja ylsi 57. osumaan kaudella ottelussa Washington Capitalsia vastaan. Yllättäen myös Capsin Alex Ovetshkin teki kaksi maalia. Washington kuitenkin hävisi kotiottelunsa maalein 7–3.