Dallasille taas tappio – Puustiselta hieno syöttö

23.02.2024 07:21

Dallas Stars on neljän ottelun tappioputkessa. Kolme viimeistä niistä ovat tulleet vieraissa. Torstaina Ottawa Senators pysäytti Dallasin maalein 4–1. Dallasin ainoan viimeisteli Joe Pavelski, jolle maali oli kauden 20:s. Sitä kakkossyötti Miro Heiskanen. Senatorsille osuivat Josh Norris kahdesti, sekä Thomas Chabot ja rookie Shane Pinto.

Colorado Avalanche taipui Detroitissa Red Wingsille vähämaalisessa ottelussa jatkoajalla luvuin 2–1.  Avalanchen ainoan teki tietysti Nathan MacKinnon toisessa erässä. Osuman syötti upeasti Mikko Rantanen. Kolmannessa erässä Dylan Larkin toi matsin 1–1-tasoihin ylivoimalla. Ratkaisijaksi nousi lopulta oikeassa paikassa ollut kulttipelaaja Patrick Kane jatkoajan lopulla. Kanelle osuma oli kauden kymmenes.

Valtteri Puustinen vankensi asemiaan Pittsburgh Penguinsin kokoonpanossa syöttämällä Drew O’Connorin 3–1-maalin toisessa erässä ottelussa Montreal Canadiensia vastaan. Pens voitti kotonaan lukemin 4–1. Syöttöpinna oli Puustiselle kauden kahdeksas. Jesse Puljujärvi ei pelannut.

Aika hieno maali O’Connor-Puustinen -kaksikolta….