Dallasin Lindell ja Hintz onnistuivat maalinteossa

15.11.2023 07:22

Dallas Stars voitti Arizona Coyotesin jatkoajalla maalein 4–3 (1–1,1–0,1–2,1–0). Esa Lindell ja Roope Hintz onnistuivat molemmat maalinteossa.

Lindell tasoitti ottelun ensimmäisen erän lopulla 1–1:een kauden ensimmäisellä osumallaan. Sitä syöttivät Nils Lundkvist ja Joe Pavelski. Hintz puolestaan teki toisen erän puolivälissä ylivoimamaalin ja vei Dallasin sillä 2–1-johtoon. Syötön osumaan antoi Miro Heiskanen, jolle syöttöpinna oli jo kauden kymmenes. Hintzille maali oli kauden kuudes.

Kolmannen erän puolivälissä Coyotesin Matias Maccelli syötti Jason Zuckerin tasoitusvedon, joka vei tilanteen 2–2:een. Lopulta ottelun ratkaisi jatkolla Dallasin Matt Duchene, kun jatkoerää oli pelattu vain 24 sekuntia. Juuso Välimäki loukkaantui ottelussa. Hän sai Jani Hakanpään lämäämän kiekon päin kasvojaan. Hän jätti pelin kolmannessa erässä onnettomuuden vuoksi.

Dallas venytti voittoputkensa jo neljään. Coyotes on nyt hävinnyt kolmesta kaksi.