Dallasin Heiskanen syötteli jälleen tarkasti

19.01.2023 08:39

Dallas joutui pettymään San Josessa.©AOP

Stars-puolustaja Miro Heiskanen syötti kaksi maalia, mutta Dallas hävisi vieraissa San Jose Sharksille maalein 3-5. Heiskanen oli syöttämässä Ty Dellandrean maalia ensimmäisessä erässä ja Jason Robertsonin maalia toisen erän alussa. Osuma oli Robertsonille kauden 30:s. Heiskanen on syöttänyt 29 kertaa.

Dallas hallitsi pelin alkua, mutta Sharks veti todellisen loppurysäyksen ja iski viisi maalia toisen erän puolivälin jälkeen, ja Dallas ei yhtään. Dallasin Jake Oettinger teki maalillaan 24 torjuntaa. Roope Hintz ei ollut kokoonpanossa.

Pittsburgh Penguins kävi häviämässä Ottawa Senatorsille Kanadassa jatkoajalla maalein 4-5. Ottawan ykköstähti oli Brady Tkachuk tehoillaan 1+3. Hänen maalinsa ratkaisi ottelun jatkoajalla. Kasperi Kapasen peliaika jäi kymmeneen minuuttiin, mutta hän kuitenkin laukoi kolme kertaa ja pelasi myös ylivoimalla.