Dallasin Miro Heiskanen ratkaisi – ei riittänyt vielä jatkopaikkaan

27.04.2022 07:49

Miro Heiskanen onnistui rankkareiden seitsemännellä kierroksella.@AOP

Roope Hintz taisteli jälleen hurjasti Dallasin hakiessa voittoa Vegasista tiistaina. Voitto varsinaisella peliajalla olisi varmistanut Dallasin paikan pudotuspeleissä. Niin ei käynyt. Hintzin syöttö ja melkein tehty maali, sekä Jason Robertsonin kaksi osumaa eivät riittäneet playoffs-tyyppisessä tuoksinnassa. Hintz istui jäähyllä varsinaisen peliajan viimeiset minuutit ja lopulta ottelu venyi aina voittomaalilaukauksille tilanteessa 2-2.

Miro Heiskanen oli rankkarikisan ainoa onnistuja ja hän ratkaisi voiton vasta seitsemännellä kierroksella. Dallas jäi siis yhä pisteen päähän pudotuspeleistä. Robertsonin, 22, toinen osuma oli hänen kauden 40:s maalinsa. Dallasilla on seurahistoriassa neljä pelaajaa, jotka ovat päässeet yli 40 osuman kaudessa.

Dallas jatkaa jatkopelipaikan jahtausta keskiviikkona Arizonaa vastaan.

MUUTA: Aleksander Barkov ei tehnyt kauden 40:ttä osumaansa Bostonia vastaan. Sen sijaan Bostonin Erik Haula onnistui tasoittamaan 1-1:een ensimmäisessä erässä. Boston voitti ottelun 4-2. Carolinan Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho tekivät maalit NY Rangersia vastaan. Carolina voitti ottelun Madisonilla 4-3. Carolinan maalia vahti jälleen Pjotr Kochetkov, mutta Antti Raanta oli jo kakkosena. Pittsburghin Kasperi Kapanen syötti joukkueensa ainoan maalin Edmontonia vastaan. Oilers voitti 5-1. Mikael Granlund syötti kolme Predators-maalia ottelussa Calgaryä vastaan. Flames voitti silti 5-4.