TILANNEHUONE

Detroit kuritti Pittsburghia – Hussolla ei sujunut

29.12.2022 07:45

Detroit kuritti Pittsburghia – Hussolla ei sujunut

Ville Husso ei ollut pelivireessä Pittsburhgissa.©AOP

NHL

Detroit Red Wings voitti Pittsburghin vieraissa jatkoajalla maalein 5-4.

Pittsburgh otti vahvan alun otteluun tekemällä neljä maalia ensimmäisessä erässä ja järjestämällä Ville Husson Wings-maalilta vaihtoon. Tilalle tullut Magnus Hellberg ei päästänyt enää maaliakaan.

Kasperi Kapanen keräsi ottelussa kaksi syöttöpistettä. Hän auttoi ensin Drew O’Connoria tämän kauden ensimmäisessä osumassa ensimmäisen erän alussa. Toisen syöttönsä Kapanen antoi erän puolivälissä Jeff Carterille, joka teki 2-0-maalin ylivoimalla. Kapanen on nyt syöttänyt kymmenen maalia tällä kaudella.

Wings teki ensimmäisen erän jälkeen ottelun loput maalit. Se pommitti Pittsburghin maalia kohden peräti 46 kertaa. Matsi venyi kuitenkin jatkoajalle. Wingsin ratkaisijana loisti Jake Walman, jolle osuma oli kauden toinen.

Kapasen työskentelyä tässä klipissä.

Wings kohtaa torstaina Buffalon. Näillä näkymin. Buffaloa on riepotellut kova lumimyrsky, eikä ajoteille ole päästy pariin päivään. Kaupunkia kaivetaan esiin lumikinoksista. Buffalo Sabresin ottelu Columbusta vastaan jouduttiin tiistaina perumaan. Sabres-joukkue ei ole päässyt kunnolla edes harjoituksiin joulutauon jälkeen. Paitsi, jos asui lähellä ja pystyi kävelemään hallille.