Detroit sai taas kyytiä – Coyotesille nollapeli

09.03.2024 06:53

Arizona Coyotesin Juuso Välimäki ja Matias Maccelli keräsivät perjantain ottelussa Detroit Red Wingsiä vastaan taas molemmat syöttöpisteet tileilleen. Detroit sai nyt kylmää kyytiä Tempessä, kun Arizona murjoi tauluun 4–0 (3–0,1–0,0–0)-voittolukemat.

Connor Ingramin torjuma nolla tuli 28 torjunnalla. Nollapeli on Arizonan maalivahdille jo kuudes tällä kaudella. Saman verran nollia on torjunut vain Pittsburghin Tristan Jarry.

Coyotes teki kolme maalia heti ensimmäisessä erässä. Välimäki oli syöttämässä Alex Kerfootin 2–0-osumaa erän puolivälin tuntumassa. Syöttöpinna on suomalaispakin kauden 12:s. Maccelli puolestaan avusti Logan Cooleya 3–0-ylivoimaosumassa saman erän lopulla. Maccelli on syöttänyt kaudella jo 34 osumaa. Ottelun loppulukemat viimeisteli jo toisessa erässä Nick Bjugstad.

Detroitille tappio oli jo neljäs peräkkäinen. Se on päästänyt neljässä viimeisessä ottelussaan peräti 20 maalia ja tehnyt vain viisi.