Detroitille voitto Torontosta – Kakko palasi

15.01.2024 06:39

Detroit Red Wings voitti Toronto Maple Leafsin vieraissa maalein 4–2. Vierasjoukkueen matka Torontoon oli ohdakkeinen lentokone- ja sääongelmien vuoksi. Ottelun alkamisajankohtaa jouduttiin siirtämään 50 minuutilla.

Meno ei haitannut vieraita. Detroitin maalintekijöinä esiintyivät Dylan Larkin 1–1-tasoituksella toisessa erässä, Daniel Sprong 2–2-tasoituksella kolmannessa erässä, Andrew Copp 3–2-johtomaalilla ja Lucas Raymond, joka viimeisteli loppulukemat tyhiin viime hetkillä. Torontolle osuivat Pontus Holmberg ja Mitchell Marner.

Wings jahtaa Toronton kolmatta sijaa Atlantic-divisioonassa ja on tästä enää vain pinnan päässä. Detroit on voittanut viimeisestä kymmenestä kuusi ottelua. Torontolla on nyt kolmen tappion putki päällä.

Illan toisessa ottelussa NY Rangers kohtasi Manhattanilla Washington Capitalsin. Kotijoukkue korjasi ottelusta pisteet maalein 2–1 ja katkaisi sillä neljän ottelun tappioputkensa. Rangers teki maalinsa ensimmäisessä erässä. Niistä vastasivat Artemi Panarin 1–0 ja Alexis Lafreniere 2–0. Capsin ainoan iski T.J. Oshie toisen erän puolivälissä. Aleksander Ovetschkin ei pelannut ottelussa.

Rangers sai takaisin kokoonpanoonsa pitkään sivussa olleen suomalaishyökkääjänsä Kaapo Kakon. Tehoja ei kertynyt, mutta laukauksia tuli kaksi ja peliaikaa reilut 16 minuuttia.