TILANNEHUONE

Detroitin nuoret tulokkat vedossa

09.12.2021 20:20

Detroitin nuoret tulokkat vedossa

Lucas Raymondilta odotetaan Detroitissa paljon.@AOP

NHL

Tänä syksynä valot ovat syttyneet taas Detroitin jääkiekkokehtoon. Tunnelma Little Caesars Areenalla on kuulemma kuin Joe Louisilla ennen vanhaan. Syykin on selvä. Wingsillä on nyt kasvamassa kaksi lupaavaa nuorta ja röyhkeää pelaaja Lucas Raymond,19, ja Moritz Seider,20, joilta odotetaan paljon. Tulokkaat ovat olleet odotetusti tulessa ja he ovat lunastaneet niitä odotuksia, joita heihin oli asetettu.

Puolustaja Seider johtaa joukkueen syöttötilastoa 15 syötöllä ja Raymond maalitilastoa 10 osumalla. Tosin syötöissä Raymond ei ole paljon Seideriä jäljessä lukemallaan 12. Monet odottavat ruotsalaishyökkääjästä ja saksalaispuolustajasta yhtä vetovoimaisia pelaajia kuin Datsyuk ja Lidström olivat Wings-paidassa aikoinaan. Se sopisi nuorille. Seider on pöyhkeillyt medialle, että he onnistuvat, koska he ovat päättäneet onnistua.

Detroitin pisin voittoputki tuli päätökseen tiistaina ottelussa Nashvillea vastaan osumin 5-2. St. Louis Blues kärsii loukkaantumisista. Ehkä nuoret kapinalliset käyttävät tilaisuutensa, vaikka vieraspelit ovat olleet aika vaikeita?