Devils voitti niukasti Oilersin – Ovetškin rikkoi ennätyksen

01.01.2022 09:06

Devilsin Janne Kuokkanen teki maalin kolmannessa erässä.@AOP

Edmonton Oilers pelasi kaksi ottelua joulu- ja koronatauon jälkeen ja hävisi ne molemmat. Uudenvuoden aattona New Jersey Devils vei voiton Oilersilta jatkoajalla 6-5. Devilsin Jack Huges rehki tehot 2+1 ja hänen toinen osumansa ratkaisi ottelun, kun jatkoaikaa oli pelattu 2.55. Illan suomalaisonnistuja oli Devils-hyökkääjä Janne Kuokkanen, joka teki ottelussa kauden viidennen maalinsa. Kuokkanen vei New Jerseyn 4-3-johtoon ottelun kolmannessa erässä. Metropolitan-divisioonan häntäpäässä keikkuva Devils on nyt voittanut kaksi viimeistä otteluaan. Kuokkanen on tehnyt kolmessa viimeisessä ottelussa kaksi maalia.

Washington Capitalsin venäläisnestori Alex Ovetškin rikkoi uuden vuoden kynnyksellä jahtaamansa ennätyksen. Ovetškin kuittasi nimiinsä ylivoimamaalien ennätyksen tehdessään uransa 275:nnen yv-osuman Detroitia vastaan. Ovetškin vei hienolla ylivoimamaalillaan joukkueensa 2-1-johtoon kolmannessa erässä. Ovetškin teki ottelussa kokonaisuudessaan tehot 2+0, sillä hän taiteili lisäksi Capsin 3-1 osuman ottelun viimeisellä minuutilla. Esityksellä irtosi myös ottelun ykköstähti. Capitals voitti Detroitissa 3-1.