Devilsille taas tappio – Armia auttoi syötöllään

18.01.2024 06:57

Montreal Canadiens voitti New Jersey Devilsin vieraissa maalein 3–2(1–0,1–0,1–2). Joel Armia oli kakkossyöttämässä joukkueensa toista maalia toisessa erässä. Sen viimeisteli Joshua Roy, jolle osuma oli kauden ensimmäinen. Sitä ennen Habsin Juraj Slafkovsky teki ottelun avausmaalin avauserässä.

Montreal menetti 2–0-johtonsa kolmannen erän alussa, kun Nick Suzuki otti neliminuuttisen jäähyn. Devilsille onnistui ensin Luke Hughes ja heti perään Alexander Holtz. Montrealin voittomaalin teki päätöserän loppupuolella Cole Caufield. Montreal on nyt voittanut kaksi peräkkäin ja Devils on hävinnyt kaksi peräkkäin, mutta viidestä neljä.

Chicago Blackhawksin ja Buffalo Sabresin ottelu jouduttiin siirtämään torstaille sääolosuhteiden vuoksi. Kovat lumipyryt ovat kurittaneet Buffaloa viime päivinä. Aiemmin myös tärkeä NFL-ottelu Buffalo Billsin ja Pittsburgh Steelersin välillä jouduttiin siirtämään sunnuntailta maanantaille sään vuoksi.